Not known Details About gömme rezervuar

Wiki Article

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the ideal YouTube working experience and our most current capabilities. Find out more

Yukarıdaki maddeleri eksiksiz yaptıysanız gömme rezervuar temizliğinde artık sona çAlright yaklaştınız demektir. Rezervuarın temizlik çözeltisi ile yıkanmasının ardından iyice durulanması aşaması geldi.

Sıklıkla arızalan gömme rezervuarların tamir hizmetini deneyimli ustalarımız ile yapıyoruz. Yaptığımız klozet tamirleri için one yıl parça garantisi veriyoruz.

Vitra rezervuar iç takımı tamiri için öncelikle ara musluğu kapatmanız ve ardından iç takım ile bağlantıyı sağlayan spiral hortumu kurbağacık kullanarak sökmeniz gereklidir.

Türkiye’de veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Değişimden önce su bağlantısının kesilmesi ve tankın boşaltılması gerekir. Ardından alttaki somunlar anahtarla açılarak rezervuar kapağı çıkarılır.

Your browser isn’t supported any more. Update it to have the best YouTube experience and our gömme rezervuar servisi hottest functions. Find out more

Stok durumunu merak ettiğiniz ürünleri dilediğiniz zaman Hesabım’daki Stok Habercim sayfanızdan takip edebilirsiniz.

Panel Montajı: Kumanda panelini montaj kılavuzuna uygun şekilde monte edin. Panelin doğru çalıştığından ve düzgün bir şekilde yerleştirildiğinden emin olun.

Su gömme rezervuar Giriş ve Çıkış Bağlantıları: Su giriş ve çıkış bağlantılarını doğru bir şekilde yapın ve su sızdırmazlığını gömme rezervuar servisi sağlayın.

VitrA’nın işlevsel ve yenilikçi tasarımları ile hayat bulan gömme rezervuar takımları; kontrol paneli, halt valfi ve ayarlanabilir ince ya da kalın metallic ayaklı gömme rezervuar modellerinden oluşur.

Rezervuar, klozet kullanımından sonra suyun boşaltılmasını ve klozetin temizlenmesini sağlayan önemli bir gömme rezervuar servisi parçadvertisementır. Kapalı bir hazne olan rezervuar içine sifon takımı yerleştirilir.

Bu seriler dâhilinde kullanıcılara sunulan gömme rezervuar kumanda panelleri, parmak izi bırakmayan materyaller ile kaplanır. Dolayısıyla tuvalet takımının genelindeki hijyen seviyesini korumak ciddi oranda kolaylaşır.

Su tahliye hortumu veya vakum pompası gibi uygun ekipmanlar kullanılarak suyun boşaltılması gömme rezervuar sağlayabilirsiniz. Kısaca gömme rezervuar temizliğinde su boşaltılması şart.

Geberit gömme rezervuar contemporary banyo tesisatının klasikleridir ve fifty yılı aşkın bir süredir dünya çapında milyonlar tarafından kullanılmaktadır.

Report this wiki page